1ο Διεθνές Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο στη Ρόδο


Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους Λέσβου, Σάμου και Χίου διοργανώνει στις 21 και 22 Ιουλίου στη Ρόδο... το 1ο Διεθνές Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο σαν συνέπεια της αδελφοποίησης τους. Η θεματολογία του συνεδρίου αντλείται από επιστημονικούς και κλινικούς προβληματισμούς. Οι καταξιωμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα
μεταφέρουν στουςσυνέδρους τις γνώσεις και τη κλινική εμπειρία τους. Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα παρουσιάσουν τις ομιλίες τους οι ξένοι και τη δεύτερη μέρα οι Έλληνες καθηγητές. 
Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, θα λειτουργεί οδοντιατρική έκθεση, όπου θα έχουν την ευκαιρία οι οδοντίατροι να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στα οδοντιατρικά υλικά. Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους και να φανεί κλινικά χρήσιμη. Η συνεχής επιστημονική ενημέρωση, αποτελεί μονόδρομο επιστημονικής και επαγγελματικής ανέλιξης και εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές πράξεις προς όφελος των ασθενών και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου.

ΥΓ: Πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.osdod.gr
ΤΗΛ.:22410-28544. website: www.osdod.gr e-mail: osdode@gmail.com
info@osdod.gr

Επιμέλεια Νίκος Φώσκολος
tiniaki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More