Αποποίηση προς αποφυγή γενίκευσης...


Επειδή ναι μας ενοχλεί τι θα πουν οι άλλοι για εμάς, επειδή είμαστε κομπλεξικοί, επειδή είμαστε ηλίθιοι εμείς εδώ στο Rodius θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όσους είδαν τις εικόνες της περιοδείας του ταγματασφαλίτη Σαμαρά στη Ρόδο και τους ημίβλακες κομματοσκυλάδες Ροδίτες  να τον προσκυνούν και να του φυλούν τα χέρια. 

Θέλουμε να πούμε ότι πέρα από αυτούς τους πανιλήθιους που έτρεχαν για φωτογραφία δίπλα του υπάρχουμε κι εμείς οι Ροδίτες, που δεν μασάμε από τέτοια. Ποτέ δεν δώσαμε χέρι ούτε σε πράσινους ούτε σε μπλε ούτε σε πορτοκαλί γιατί τους έχουμε χεσμένους.

Γενικότερα δεν μας αρέσουν οι φάτσες προδοτών και δοσίλογων. Δεν μας αρέσουν οι εργατοπατέρες που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους...

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι εικόνες ντροπής για το νησί. Εικόνες που παρουσιάζουν ορισμένους να επιβραβεύουν ουσιαστικά το έργο του Σαμαρά. Ποιο έργο; υπογραφή και υπερψήφιση όλων των μνημονίων που παράνομα ήρθαν στην χώρα από τον χειρότερο απόγονο της δυναστείας των Παπανδρέου και τρώνε καθημερινά τον παθητικότατο Έλληνα πολίτη. 

Το παρόν άρθρο δεν αφορά μόνο τον Σαμαρά αλλά και όποιον άλλον εκπρόσωπο του σάπιου πολιτικού συστήματος του δικομματισμού είχε τέτοιας αντιμετώπισης από τον σχεδόν μαστουρωμένο πολίτη. 

Εμάς οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες. Η μόνο αντιμετώπιση που μπορεί να έχουν όσοι σκότωσαν με βία τα όνειρα τον νέων, είναι η ίδιου τύπου βία. 
Με άλλα λόγια. Βία στη βία της εξουσίας.

Ακόμα, πιο εμετικά είναι και τα λιγοστά, ευτυχώς, μπλογκς της Ρόδου που έχουν κομματοποιηθεί, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την λέξη αυτή. Αυτά τα ιστολόγια με τον τρόπο τους αυτό δεν έχουν καμία θέση με τα μπλογκς, δεν τα αναγνωρίζουμε ούτε εμείς εδώ αλλά ούτε και μεγαλύτερα μπλογκς.

Δείτε τις εικόνες ντροπής.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More