Μην το πιείτε... ντυθείτε


Μην το πιείτε... ντυθείτεΈνα φόρεμα φτιαγμένο από κρασί

Ένα εντυπωσιακό φόρεμα από κρασί κατάφεραν να φτιάξουν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Western στην Αυστραλία προσθέτοντας στο αλκοολούχο ποτό το βακτήριο acetobacterium… Έτσι, από τις ίνες του κρασιού μπόρεσαν να φτιάξουν μια ύλη η οποία έμοιαζε με βαμβάκι και χάρη σε αυτή «έπλασαν» το φόρεμα πάνω σε ένα μοντέλο.

Η ιδιαιτερότητα του «υφάσματος» είναι το ότι ξεραίνεται γρήγορα και γίνεται σαν χαρτί, με αποτέλεσμα να σκίζεται εύκολα και να απαιτείται η συχνή υγροποίησή του για να παραμείνει το φόρεμα στη σωστή του θέση...


Μέχρι στιγμής έχουν φτιαχτεί με το συγκεκριμένο τρόπο ρούχα όπως μπλουζάκια και μαγιό. Ο επόμενος στόχος είναι οι «σχεδιαστές» να βελτιώσουν την ποιότητα ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους και στην αγορά. Μάλιστα Ο υπεύθυνος της επιστημονικής ομάδας, Gary Cass, πιστεύει πως κάποια στιγμή το συγκεκριμένο είδος ρουχισμού θα γίνει ανάρπαστο.

Το σίγουρο πάντως είναι πως αν ποτέ βρεθείτε δίπλα σε μια γυναίκα με τέτοιο φόρεμα δεν θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν αυτό που σας «μέθυσε» ήταν το άρωμα της... ή το φόρεμα της.











 
 
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/371665/min-to-pieite-dutheite/
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More