Στη Ρόδο και με Μάνο Γαβρά γυρίζεται σουηδική ταινία!


Με φόντο τις ομορφιές της Ρόδου και με την συμμετοχή του Μάνου Γαβρά γυρίζεται στη χώρα μας σουηδική ταινία!
Πρόκειται για το «Sune In Greece», μια οικογενειακή κωμωδία... που βασίζεται σε ένα από ταδημοφιλέστερα παιδικά βιβλία στη Σκανδιναβία, αλλά και την Γερμανία.

Στο φιλμ –που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Hannes Holm- περιγράφονται οι περιπέτειες μιας μικρομεσαίας σουηδικής οικογένειας στη Ρόδο, με τον Μάνο Γαβρά να υποδύεται τον ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου.
 

Συγκεκριμένα, ο Sune είναι ερωτευμένος με την Σοφία, ενώ, όταν η οικογένειά του αποφασίζει να έρθουνστα Δωδεκάνησα για διακοπές, θα συμφωνήσει μαζί της να κάνουν ένα διάλλειμα. Στη διάρκεια του ταξιδιού, ο Sune προσπαθεί να γοητεύσει όποιο κορίτσι βρει μπροστά του αλλά, δυστυχώς, ανακαλύπτει πως έχει χάσει την γοητεία του. Στο ξενοδοχείου θα γνωρίσει την Hedda, που επίσης κάνει διακοπές με την οικογένειά της και θα του παραδώσει μαθήματα γοητείας, όσο οι δικοί του διαπιστώνουν πως το ταξίδι τους δεν περιλαμβάνει όλα όσα θα ήθελαν…
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν περί τα τέλη Μαΐου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 23 του μήνα, ενώ γίνονται στα Κολύμπια, στην παραλία του Λαδικού, σε ακτές της ανατολικής πλευράς του νησιούκαι στη Σύμη.

Το «Sune In Greece» θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβρη, με την πρεμιέρα να αναμένεται ανήμερα των Χριστουγέννων!

star
news-piper.blogspot.com 
 
http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/06/blog-post_777.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More