Βρε πως αλλάζουν οι καιροί


Ποιός θυμάται πλέον τις ιστορικές εποχές όπου τα "συγκροτήματα" αποθέωναν τους χαρισματικούς άνδρες που ετάχθησαν στο πλευρό του μεγάλου στοχαστή Παπανδρέου, για να σώσουν το Έθνος...
Ποιός θυμάται τους διθύραμβους για τον Ραγκούση που στο διάλλειμμα απόπειρας Ελληνοποίησης πτωχών ταλιμπάν που ήλθαν τράνζιτ στην Ελλάδα από το Πακιστάν, τιμωρούσε τις σιχαμένες οικογένειες Ελλήνων φορτηγατζήδων, ταξιτζήδων κλπ;
Μα κανείς δεν θυμάται τα διθυραμβικά αφιερώματα του "συγκροτήματος" στον πάνσοφο πολιτικό, για το επίτευγμα του, τον Καλλικράτη που θα έφερνε την επαναστατική αλλαγή στην αυτοδιοίκηση;
Μόνο εμείς που φωνάζαμε βέβαια, άντε και ο Προκόπης Παυλόπουλος που ούρλιαζε βλέποντας τον ισορροπημένο "Καποδίστρια", έρμαιο στα χέρια περίεργων τύπων από το πουθενά.
Σήμερα, μεταξύ άλλων, η αυτοδιοίκηση καταστράφηκε και αν δεν υπήρχαν μερικοί χαρισματικοί άνδρες σαν τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, όλοι οι δήμοι θα ήταν Παντελεήμονες του Καμίνη και Θεσσαλονίκες του Μπουτάρη. Καμπούλ δηλαδή. Καμπούλ, που ο Χρυσοχοΐδης είχε καταλογίσει στην "κακιά Δεξιά", αλλά έμεινε σαν τον Νέρωνα να απολαμβάνει την διολίσθηση της Ελληνικής κοινωνίας σε ίντερνετ καφέ Πακιστανών και ανταλλακτήρια συναλλάγματος όπου τα χρήματα από το εμπόριο ανθρώπων και οργάνων έφευγαν στοργικά και "νόμιμα" στις χώρες που τίμησαν την προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου. (Τουρκία, Πακιστάν κλπ)
Και όμως, μόνο εμείς φωνάζαμε.
Καλά, για τον Λοβέρδο, τα σχόλια περιττεύουν αλλά και η άτιμη η ιστορία έχει τον τρόπο της να κάνει τα μεγαλύτερα καψόνια. Σαν αυτό που τους έκανε ο Βαγγέλης, την ώρα που κάποιοι του έλεγαν ότι "Μα συμφωνήσαμε με Συγγρού να γίνουμε υπουργοί!" "Δεν μπορείς να μας το κάνεις αυτό!!"
Και όμως παιδιά, μπορούσε να σας το κάνει. Όπως εσείς το κάνατε στην Ελλάδα. Όπως θα το κάνει κάποιος άλλος και στον Μπένυ.
Γιατί μπορεί ο επίμονος (στο έγκλημα) Κηπουρός να μένει ατιμώρητος, επειδή όμως δεν κάνει την δουλειά του, νομοτελειακά θα τον πνίξουν τα ζιζάνια.

Απο το "Βήμα"!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More