Ρία Αντωνίου | Το κορίτσι που τρελαίνει τους άνδρες!Το καυτό κορίτσι που στο πέρασμά της ανάβει φωτιές τρελαίνεται να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό…Η Ρία Αντωνίου γεννήθηκε στις 14 Ιούλιου του 1988! Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους ομορφιάς και όχι άδικα…


Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Μου αρέσει να προκαλώ, αλλά με μέτρο. Από μικρή προκαλούσα τα βλέμματα με την εμφάνισή μου αλλά έκανα πως δεν το καταλάβαινα. Βέβαια, η πρόκληση στη σόουμπιζ είναι πια απαραίτητη. Όλοι το κάνουν, έτσι και εγώ!»

Στις 7 Γενάρη του 2012 μετακόμισε στην όμορφη Ιταλία με σκοπό να λάβει μέρος στο Dancing with the Stars. Με την εκρηκτική της εμφάνιση κατάφερε να μαγέψει το ιταλικό κοινό.
Η ίδια έχει δηλώσει πως όταν ήταν πιο μικρή είχε σεξουαλική εμπειρία με γυναίκα: «Το να σε φλερτάρουν είναι επιβεβαίωση ότι αρέσεις. Έτσι, είναι καλοδεχούμενο και από τα δύο φύλα. Είχα σεξουαλική εμπειρία με γυναίκα όταν ήμουν μικρή, αλλά έμεινε εκεί το θέμα. Στο μέλλον δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά. Αν κάτι μου κάνει όμως κλικ, δεν το πολυσκέφτομαι, ό,τι κι αν είναι αυτό».

Έχει κάνει πολλές σέξι φωτογραφίσεις που σοκάρουν τον αντρικό πληθυσμό.
Πηγή: 
www.entertv.gr
 
http://www.to-periptero.com/2012/06/blog-post_8348.html

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More