ΡΟΔΟΣ: Εσείς, θα κάνατε τέτοια... «βλακεία»;


 PSAROPOULA - BEACHΔεν φτάνει η εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή μας, (και κατ΄ επέκταση τη χώρα μας), δεν προσέχουμε κι εμείς όσο θα έπρεπε!
Και καλά, κάποιος να διαρρήξει ένα κατάστημα, ένα σπίτι, ή ένα όχημα και να πάρει από μέσα ό,τι βρει και του... γυαλίσει!
Αλλά, απ΄ αυτό το σημείο, μέχρι του σημείου, να τους προσφέρουμε χρήματα λόγω απροσεξίας μας υπάρχει σίγουρα μεγάλη διαφορά!
Όπως στην περίπτωση μιας 57χρονης συντοπίτισσάς μας, η οποία πήγε να κάνει το μπάνιο της στην Ψαροπούλα, και δεν φτάνει που είχε μαζί της 14.490 ευρώ (μεγάλο λάθος), άφησε και ανοιχτό το αυτοκίνητό της (μεγάλη... βλακεία!).
Έτσι, ο άγνωστος δράστης, εκμεταλλεύτηκε κατά τον... καλύτερο δυνατό τρόπο την απροσεξία της 57χρονης, τα πήρε, και «μην είδατε τον Παναγή»!

 

Βέβαια, την κλοπή την κατήγγειλε στην Αστυνομία και φυσικά ενεργείται η σχετική προανάκριση.
Όμως, σ΄ αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το γνωστότατο «στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα»!
      ΕΚΛΕΨΕ ΔΥΟ ΡΟΛΟΓΙΑ
Ένας υπήκοος Τυνησίας αποφάσισε να βγάλει χαρτζιλίκι κλέβοντας... ρολόγια! Έτσι, λοιπόν, χθες το απόγευμα, πήγε σ΄ ένα κατάστημα στη Νέα Αγορά «βούτηξε» δύο, αξίας 80 ευρώ, κι έφυγε!
Για κακή του, όμως, τύχη έγινε αντιληπτός από τον καταστηματάρχη, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν πριν απομακρυνθεί αρκετά!

http://www.rodosinfonews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More