5 ενδείξεις ότι τον έλκεις με τρέλα


Με τέτοιο χαμόγελο, πώς να μην τον  ρίξεις ;

Το πρώτο ραντεβού σου με τον πρίγκηπα των παραμυθιών, είναι γεγονός. Όμως πώς θα καταλάβεις ότι καίγεται για εσένα; Ποιά είναι τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι τον ενδιαφέρεις. Έπειτα, ποιά είναι τα κρυφά σου χαρτιά για να τον "ρίξεις" μια ώρα αρχύτερα;

Το πρώτο ραντεβού σου με τον πρίγκηπα των παραμυθιών, είναι γεγονός. Όμως πώς θα καταλάβεις ότι καίγεται για εσένα; Ποιά είναι τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι τον ενδιαφέρεις. Έπειτα, ποιά είναι τα κρυφά σου χαρτιά για να τον "ρίξεις" μια ώρα αρχύτερα;





1. Ένδειξη πρώτη: όσο του μιλάς για την προσωπική σου ζωή, παρατήρησε τις αντιδράσεις του. Συγκράτησε τις εκφράσεις που παίρνει το πρόσωπό του κάθε φορά που φέρνεις το ζήτημα ''άντρες'' στο προσκήνιο. Ερωτήσεις για το αν έχεις κάποιον άντρα κολλητό ή το πού προτιμάς να βγαίνεις, είναι ενδείξεις ότι ενδιαφέρεται.
ΕΞΤΡΑ. Για να τον ενθουσιάσεις: χαμογέλασέ του, με τρόπο φυσικό και γλυκό. Απόφυγε τα επιτηδευμένα χαμόγελα ή αυτά που τα πιέζεις να βγουν. Αν φυσικά έχεις έστω και μία υποψία ότι το μαρούλι της σαλάτας κόλλησε στο δόντι, πήγαινε στην τουαλέτα και επέστρεψε με το πιο αστραφτερό χαμόγελο του κόσμου.
2. Ένδειξη δεύτερη: δώσε έμφαση στην γλώσσα του σώματός του. Τα μη λεκτικά του σήματα, θα σου αποκαλύψουν τις προθέσεις του. Είναι θετικό το να γέρνει προς το μέρος σου ή το να βρίσκει τρόπους να σε αγγίξει στη διάρκεια της συνομιλίας σας. Αν αποφεύγει να σε κοιτάξει στα μάτια ή στέκεται απόμακρα, δεν του έχεις κάνει το κλικ ακόμα.
ΕΞΤΡΑ. Για να τον ενθουσιάσεις: παίξε με τα μαλλιά σου. Τα αγόρια δεν γνωρίζουν ούτε πότε έχουμε ψαλίδα, ούτε αν οι άκρες μας είναι σπασμένες. Εσύ φρόντισε να πιάνεις με χάρη και νάζι τα μαλλιά σου, που πρέπει να είναι απαλά στο άγγιγμα (οπότε μείωσε τη λακ) και ευωδιαστά.
3. Ένδειξη τρίτη: εξέτασε τα κοπλιμέντα που σου κάνει. Παρόλο που δεν πρέπει να λαμβάνεις την κάθε φιλοφρόνηση ως ερωτικό κάλεσμα, εντούτοις κάποια κοπλιμέντα σηματοδοτούν ότι σε θέλει με τρέλα. Για παράδειγμα, φιλοφρονήσεις για το κορμί σου, για το χτένισμά σου ή συγκρίσεις με διάσημες όμορφες κυρίες, είναι θετικό σημάδι της έλξης του για εσένα.
ΕΞΤΡΑ. Για να τον ενθουσιάσεις: μην παστωθείς με τόνους μέικαπ, αφού εκείνος θα θεωρήσει ότι θέλεις να του κρύβεις κάτι. Έπειτα, φρόντισε να αναδείξεις το ντεκολτέ σου, ου αποτελεί δυναμικό σημείο για να κεντρίσεις την προσοχή του. Προσοχή στις υπερβολές.
4. Ένδειξη τέταρτη: στη διάρκεια της κουβέντας, επέστρεψε σε κάποια από τις προηγούμενες συζητήσεις σας. Αν δεις ότι θυμάται λεπτομέρειες ή έχει συγκρατήσεις ονόματα από κάποια κατάσταση που του περιέγραψες, αυτό είναι σημάδια όχι μόνο ότι προσέχει αυτά που λες, αλλά τον ενδιαφέρει κιόλας!
ΕΞΤΡΑ. Για να τον ενθουσιάσεις: αν κατέχεις κάποιο θέμα που θα του φανεί ενδιαφέρον ή απίστευτο ότι το γνωρίζεις (όπως τα αθλητικά) ''πέταξέ'' το μέσα στη συζήτηση. Είναι σίγουρο ότι ακόμα κι αν δεν τον ελκύεις εξωτερικά τόσο, θα δώσει μια ευκαιρία στο κορίτσι που δεν έχει πρόβλημα να μοιράζεται μαζί της τις ανησυχίες για το Θρύλο!
5. Ένδειξη πέμπτη: τέσταρε το βαθμό της διαθεσιμότητάς του αλλά και του τρόπου που έχει για να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου. Δες πώς αντιδρά όταν του ζητάς να σε βοηθήσει με ένα πρόβλημα στο σπίτι (μια λάμπα που κάηκε) ή ένα τεχνικό πρόβλημα στο αυτοκίνητο. Ακόμα κι αν δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις, η προσπάθειά του να σε βοηθήσει όπως μπορεί, δείχνει ότι τον ενδιαφέρεις και θέλει να σε ευχαριστήσει.
ΕΞΤΡΑ. Για να τον ενθουσιάσεις: φρόντισε το τεστάκι σου να έχει μια δόση υπερβολής. Δυσκόλεψέ τον και λίγο, για να δεις πόσο ενδιαφέρεται. Φυσικά, το ύφος σου πρέπει να είναι γλυκό και αθώο και όχι σαν να θέλεις να τον εκμεταλλευθείς!
Φύγε τρέχοντας, αν σου πει:
Α. "Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την περίοδο" = απλώς δεν σε γουστάρει και θέλει να κρατήσει μια καβάντζα.
Β. "Έχω βγει πρόσφατα από μια σχέση" = τσάμπα κόπος αφού είναι κολλημένος με την πρώην του.

Γ. "Δεν είναι ότι δεν μου αρέσεις, απλά δεν βλέπω να έχουμε μέλλον μαζί" = ενδιαφέρεται για σχέσεις της μιας βραδιάς και εσένα δεν θα μπορούσε να σε αποφύγει εύκολα την επόμενη ημέρα.

Δ. "Αυτόν τον καιρό, ασχολούμαι με την καριέρα μου" = ακόμη και κάτι τόσο βαρετό και μη ικανοποιητικό σαν την καριέρα του είναι καλύτερο από το να βγαίνει μαζί σου!

Ε. "Μου θυμίζεις την κολλητή μου" = σε θεωρεί τόσο άσχημη που δεν θα έκανε τίποτα ερωτικό μαζί σου
Από την Κατερίνα Πατούλια

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=27287&subid=2&pubid=6508077

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More