Στα χέρια του Κακλαμανάκη η Ολυμπιακή Φλόγα στο Καστελόριζο


Στο Καστελόριζο διανυκτέρευσε η Ολυμπιακή Φλόγα την 2η μέρα της λαμπαδηδρομίας, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012»... με λαμπαδηδρόμο τον Νικόλα Κακλαμανάκη.
Ο χρυσός ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης έτρεξε αγκαλιά με την κόρη του. 
Στους λαμπαδηδρόμους και η Στέλα Πιλάτου. 
Τον βωμό άναψε στο νησί ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν μία από τις μεγαλύτερες χαρές και ικανοποιήσεις που έχω ζήσει σαν πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής το γεγονός ότι πήγε η φλόγα σε αυτό το πανέμορφο νησί, που μπορεί να είναι μακριά από την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά βρίσκεται τόσο κοντά στις καρδιές μας». 

Λαμπαδηδρόμοι ήταν πέντε κάτοικοι του νησιού, ο περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΕΟΕ, Γιάννης Σγουρός και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος. Τη λαμπαδηδρομία στο Καστελόριζο παρακολούθησαν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Αντώνιος Τσαντηράκης, ο υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, υποναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης και ο βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης.
Η λαμπαδηδρομία συνεχίζεται σήμερα από με προορισμό τα Ιωάννινα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More