Κι άλλο χρυσοχοείο στόχος διάρρηξης στη Ρόδο


Άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας 50.000 ευρώ 
 
Πληθαίνουν ανησυχητικά τα κρούσματα διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία της Ρόδου και η ανασφάλεια έχει κυριεύσει τους επιχειρηματίες...
που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο. Στην τελευταία διάρρηξη, πάντως, ευθύνη έχει και ο ιδιοκτήτης που δεν φρόντισε να επισκευάσει τον χαλασμένο συναγερμό!


Στόχος των άγνωστων κακοποιών ήταν το μοναδικό χρυσοχοείο στην περιοχή «Πευκάκι» στις Καλυθιές, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του χωριού! Η πρώτη τους προσπάθεια να διαρρήξουν την ξύλινη πόρτα της εισόδου απέτυχε κι έτσι οι δράστες βρήκαν άλλο τρόπο να εισβάλλουν στο εσωτερικό του καταστήματος.

Πιθανότατα γνώριζαν ότι ο συναγερμός δεν λειτουργούσε κι έτσι ξεκόλλησαν από τη θέση του ένα προστατευτικό κάγκελο στην πλαϊνή πλευρά του χρυσοχοείου και ύστερα διέρρηξαν το παράθυρο και μπήκαν ανενόχλητοι μέσα. Άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας 50.000 ευρώ και έγιναν καπνός χωρίς να τους αντιληφθούν οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών. Οι αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και προσπαθούν από αυτά να εντοπίσουν τους δράστες.

protothema.gr
 
http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/05/blog-post_4225.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More