Η Ιωάννα Πηλιχού νικήτρια του Dancing on ice


Μετά από12 live και 108 χορογραφίες το κοινό ψήφισε, αποφάσισε και έδωσε το στέμα της Βασίλισσας του πάγου στην Ιωάννα Πηλιχού.
«Ήσυχη δύναμη» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κωστάλας την Ιωάννα Πηλιχού και «εκρηκτική δύναμη» την Πηνελόπη Αναστασοπούλου δίνοντας τη διάσταση του χαρακτήρα των δύο φιναλίστ του σόου.


Το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου «Αν ήσουν αγάπη» χόρεψαν μαζί η Ιωάννα Πηλιχού και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Αμέσως μετά το τέλος της χορογροφίας η μία έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της άλλης.

Μία διαφορετική χορογραφία έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος είχε ως παρτενέρ...τον Σλάβο! Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε όπως και η Τζένη Μπαλατσινού που τον χαρακτήρισε...συγκλονιστικό.

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν και ο Γιώργος Χειμωνέτος με τον Κώστα Φραγκολιά, αν και ο πρώην πρωταθλητής της ποδηλασίας τελευταία στιγμή απέφυγε την πτώση.

Το τέλος στο Dancing on ice

Μετά από τέσσερις μήνες σκληρής προπόνησης στον πάγο, άπειρες τούμπες, τραυματισμούς, εμπνευσμένες χορογραφίες, κοστούμια που συζητήθηκαν, αποχωρήσεις, γκρίνιες, δάκρυα, εντάσεις, και μία πρόταση γάμου, το Dancing on ice έφτασε στο τέλος του.

Με σούπερ μίνι φόρεμα σε πράσινο χρώμα με εκρηκτικό ντεκολτέ, οπάκ καλσόν και μποτάκια εμφανίστηκε η Τζένη Μπαλατσινού συνοδευόμενη από τον Πέτρο Κωστόπολο ενώ για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις έκλεψε η Έλενα Παπαρίζου με μίνι φόρεμα με μαύρη δαντέλα και σκίσιμο το ένα πόδι στο πλευρό του Αλέξη Κωστάλα.



Δύο κυρίες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ιωάννα Πηλιχού ήταν αυτές που κατάφεραν να υπερπηδήσουν όλα τα εμπόδια και να φτάσουν στον τελικό του σόου. Οι δύο ηθοποιοί που από την αρχή κέρδισαν την εύνοια της κριτικής επιτροπής διαγωνίζονται σε τρεις χορογραφίες.

Τα παγοπέδιλα τους φόρεσαν για τελευταία φορά όλοι όσοι πέρασαν από το παιχνίδι. Με χιτώνα εμφανίστηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ανανεωμένη παρά το βαρύ τραυματισμό της ήταν η Χριστίνα Παππά ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν χόρεψε καθώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τη μέση της. Παρά το γεγονός ότι όλοι περίμεναν την εμφάνιση του Θέμη Γεωργαντά εκείνος δεν πρόλαβε την έναρξη λόγω...καθυστέρησης.



Φιλότιμη ήταν η προσπάθεια του Βασίλειου Κωστέτσου αν και με δυσκολία κατάφερε να ισορροπήσει πάνω στα παγοπέδιλά του. Εντυπωσιακή για μία ακομα φορά η Σάγια χόρεψε το Frozen της Μαντόνα. Όσο για την Πάμελα χόρεψε το Total Eclipse of the heart...με τη δική της φωνή!
Το είδαμε: www.to-periptero.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More