ΑΦΑΝΤΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012


Ο Σύλλογος Νέων του Αφάντου μπήκε στους ρυθμούς του Καρναβαλιού και της Αποκριάς με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που αναμένεται να ικανοποιήσει απόλυτα μικρούς και μεγάλους...

Οι Νέοι Αφαντενοί επιμένουμε! Δεν μας φοβίζουν οι κρίσεις, ούτε τα παιχνίδια της Τρόικα. Εμείς λέμε ΝΑΙ στο κέφι, στη χαρά, στη σάτιρα και σε ότι μας κάνει να νοιώθουμε καρναβαλοβουρλισμένοι. Όλα αυτά είναι που κάνουν το Αφαντενό Καρναβάλι μοναδικό. 

Πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδια όπως είναι το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, πάρτι μασκέ, σόου με κλόουν... Εκδηλώσεις για κάθε γούστο και κάθε ηλικία με κορύφωση την παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων την Κυριακή της μεγάλης αποκριάς 26 Φεβρουαρίου!

Εμείς μεριμνήσαμε για σας με ότι καλύτερο! Όλοι μας θα συμμετέχουμε σ' ένα ξέφρενο καρναβαλοσατιρικό γλέντι! Σας περιμένουμε λοιπόν να δημιουργήσετε με την παρέα σας την πιο όμορφη, τρελή, έξυπνη, χιουμοριστική ενδυμασία από υλικά που μόνο η φαντασία σας θα ανακαλύψει. Δημιουργήστε το δικό σας άρμα ή πεζοπόρο τμήμα και εντυπωσιάστε. Φορέστε την τρέλα σας και ελάτε να την μοιραστείτε μαζί μας!

Καλούνται σύλλογοι, ομάδες πολιτών ακόμα και παρέες μικρών και μεγάλων κατοίκων Αφάντου, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του νησιού, που θέλουν να πάρουν μέρος στην Παρέλαση του Καρναβαλιού, είτε ως πεζοπόρα τμήματα, είτε με άρματα, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα: 6949819248, 6934418468.

Ακολουθεί το πρόγραμμα και περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας 
. 24/02/2012 Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους 
. 25/02/2012 Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και ζωντανή μουσική
. 26/02/2012 Παρέλαση πεζοπόρων και αρμάτων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΥ

Το είδαμε: parapona-rodou.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More