Καλά σχόλια για τα κρασιά της ΚΑΪΡ

«ΜΥΘΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΜΥΘΗΤΑ! Η ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, Ο ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΜΥΘΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!» με τα παραπάνω σχόλια, ο έγκριτος γευσιγνώστης δημοσιογράφος Σίμος Γεωργόπουλος στο περιοδικό Gourmet της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας την περασμένη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, αναλαμβάνει το εορταστικό τραπέζι, σερβίροντας 6 μύθους χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Στην αναζήτηση των καλύτερων προτάσεων, αναγνωρίζει την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της τοπικής μας CAIR και προτείνει πρώτο στην λίστα αυτή, το φυσικό αφρώδες Rose Reserve του 1996 της CAIR, με τα παρακάτω σχόλια:






«CAIR, ROSE RESERVE 1996



Τα περισσότερα αφρώδη που παράγονται με τη μέθοδο της δεύτερης ζύμωσης στη φιάλη παραμένουν σε επαφή με τις οινολάσπες για μερικούς μήνες, οι απλές σαμπάνιες 2 χρόνια και οι χρονολογημένες 3. Για να γευτεί δε κανείς την άνω της 5ετίας επίδραση τους, πρέπει να ανέβει στην υπερπολύτιμη κατηγορία των Prestige Cuvee που συνήθως κοστίζουν πάνω από 100 € η φιάλη.

Να όμως που η CAIR επιλέγει τα σταφύλια από την εξαιρετική εσοδεία του 1996 – πρώτη μετά το 1990 – και την εκπωματίζει μετά από 12 και βάλε χρόνια (!!) για να μας δώσει σπουδαίες ροζέ πέρλες με χαρακτηριστικά αρώματα μανιταριών και αποξηραμένων κόκκινων φρούτων, ολοζώντανη γεύση και ατελείωτη επίγευση. Ένα μοναδικό, παραμυθένιο αφρώδες».

Στη Ρόδο, την ROSE RESERVE 1996, θα την προμηθευτούμε για τις γιορτές από τα σούπερ μάρκετ, τις κάβες ποτών, ζαχαροπλαστεία κλπ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ CAIR

Ροδιακή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More