Προετοιμασίες για μια πολύ όμορφη εκδήλωση του Συλλόγου "Η Πρόοδος" Κρεμαστής


PROODOS -_LOGO

   Μια πολύ όμορφη εκδήλωση ετοιμάζουν για την Πέμπτη το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πρόοδος».
 Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, στη διάρκεια της οποίας, ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα μικρά παιδιά του Συλλόγου, τα οποία, όμως, με τη σειρά τους, προετοιμάζονται για να ψυχαγωγήσουν τους γονείς και τους συγγενείς τους, και γενικά όσους σπεύσουν να την παρακολουθήσουν!
 Σύμφωνα με όσα μας είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Μπάτης, 55 παιδιά, πρόκειται να πουν τα ποιηματάκια τους, ενώ στο τέλος, όλα μαζί θα ψάλλουν χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και φυσικά τα κάλαντα!



 Επίσης, στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου, θα "στηθεί" μπουφές, όπου οι προσκεκλημένοι θα έχουν τη δυνατότητα να πιουν ένα αναψυκτικό και να γευτούν τα εδέσματα που θα υπάρχουν.
 Με την ευκαιρία, να κάνουμε γνωστό, πως πιθανότατα αύριο Τετάρτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου θα μοιράσουν τσάντες με τρόφιμα σε κάποιους συντοπίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
 Πρόκειται για μια αξιέπαινη, αναμφισβήτητα, πρωτοβουλία, που δείχνει πως εκτός από τα πολιτιστικά τους συναισθήματα υπάρχουν και τα ανθρωπιστικά, τα οποία δεν είναι δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα.
Τέλος, μια και αναφερόμαστε στην "Πρόοδο" να κάνουμε γνωστό, ότι τόσο την προπαραμονή όσο και την παραμονή των Χριστουγέννων ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία του Πνευματικού Κέντρου Κρεμαστής.

http://www.cityofpetaloudes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6948:proetoimasies-gia-mia-polu-omorfi-ekdilosi-tou-sullogou-i-proodos-kremastis&catid=52:nea-sullogwn&Itemid=248

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More