Ομάδα Εθελοντών Κρεμαστής


EQELONTES 222
  Το είχαν θέσει ως στόχο, και τελικά τον πέτυχαν! Κατάφεραν κι έδωσαν απερίγραπτη χαρά, σε κάποια μικρά παιδιά από την Κρεμαστή, δείχνοντας γι΄ άλλη μια φορά την ευαισθησία τους αλλά και το κοινωνικό τους πρόσωπο, που ολοένα και σπανίζει στην εποχή μας.
Πρόκειται για την ομάδα των Εθελοντών Κρεμαστής, που σήμερα έκαναν και πάλι «αισθητή» την παρουσία τους στα κοινά του χωριού τους, δείχνοντας, ταυτόχρονα, το κοινωνικό τους πρόσωπο και την όμορφη αποστολή που εκτελούν!

EQELONTES 223
 Ειδικότερα, τα λίγα χρήματα που συγκέντρωσαν από τον 2ο Μαραθώνιο Αγάπης, τα διέθεσαν και αγόρασαν παιχνίδια, τα οποία στη συνέχεια τα έδωσαν σε δύο μικρά παιδιά προκειμένου να τους προσφέρουν λίγη χαρά που τόσο πολύ ανάγκη έχουν!
  Και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν, σ΄ αυτή τη μικρή και λιτή «εκδήλωση», ήταν ίσως από τις πιο συγκινητικές και ανθρώπινες που μπορεί να ζήσει κανείς! Στιγμές που παραμένουν ανεξίτηλες στη μνήμη σου!
EQELONTES 224
 Μπράβο, λοιπόν,στην ομάδα των Εθελοντών! Αξίζουν πολλά, μα πάρα πολλά συγχαρητήρια! Και μακάρι να συνεχίσουν αυτόν τον όμορφο αγώνα τους!..
EQELONTES 226

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More